top of page

StuArt hledá nové členy!

Aktualizováno: 14. 8. 2018



Máš rád divadlo? Baví tě stand-up comedy jako v pořadu Na stojáka a Comedy Club? Zahrál by sis s někým Partičku? Rád bys sis zkusil vystoupit před obecenstvem? Chtěl bys někde představit svoje šuplíkové psaní? Rád bys pomohl zorganizovat v našem městě kulturní akci? Hraješ na nástroj, krásně maluješ, modeluješ nebo zpíváš, ale krom ZUŠky se nemáš kde ukázat? Město ti nedává prostor? Od toho jsme tu my! Klub StuArt je stále otevřen novým členům i občasným spolupracovníkům, mající jediný cíl - oživit nudný maloměstský život! Chceme dát mladým lidem prostor k jejich sebevyjádření!


Důležitá je jen ochota to zkusit, nadšení a zápal dotáhnout to do konce! Hledáme aktivní, uvažující a tvůrčí lidi od 15 do 35 let, kteří by nám pomohli pozvednout upadající úroveň životního prostoru ve Studénce.


U nás najdeš spoustu oborů a žánrů které tě můžou rozvíjet!

- Stand-up komik: Moderní dramatický výstup na pódiu, tzv. "Na stojáka", kde vystupující vtipně vyjádří své myšlenky, postřehy, názory ve formě skečů a příběhů - tzv. "storytelling"


- Slam poet (Úderný básník): Improvizované básnění vzniklé v danou chvíli na jevišti. Slam poetry je samotný základ vzniku rapové muziky, tentokrát ale bez hudebního podkresu básník sděluje své myšlenky a emoce, bezprostředně na jevišti. Často s humorem a se silnou pointou


- Předčítač/recitátor: Máš svého oblíbeného básníka nebo povídkáře a chtěl by ses o něj podělit s ostatními? Čtené večery, jsou naším dalším žánrem který chceme rozvíjet.


- Autor textů (divadlo, povídky, básně): Máš vlastní šuplíkové texty o které ses podělil jen s pár lidmi a myslíš si, že by za to stálo je ukázat více lidem? U nás dostaneš příležitost.


- Inscenátor divadelních her (Herec, technik, výtvarník kulis apod.): Nebude to dlouho trvat a pokusíme se secvičit autorské i zažité divadelní texty. Hledáme ochotníky a nadšence do divadel Járy Cimrmana, Sklep a SeMaFor.


- Organizátor: Máš organizační schopnosti? Zajímáš se o marketing a sociální sítě? Ovládáš zvukařskou techniku? Nemáš potíže s jednání s cizími lidmi a chtěl bys nám pomoci s vytvářením akcí jako Comedy Night nebo večery v KRYTu? Tvé schopnosti najdou uplatnění.


- Fotograf/kameraman: Rádi navážeme spolupráci s nadšeným majitelem zrcadlovky i kvalitní kamery, který by pomohl rozšířit povědomí o našem Klubu a my mu zároveň chceme dát prostor aby ukázal co v něm je.


- Muzikanti/Zpěváci: Živá hudba je dnes na podobných akcích nedocenitelná, rádi přivítáme mezi sebou i zodpovědného a schopného instrumentalistu či vokalistu!


- kapitán týmu Adam Poštolka

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page