top of page

Nová sezóna #STUDENKAreborn

Aktualizováno: 8. 2. 2019

Zimní spánek je za půlkou a StuArtovci se probouzí. První sezóna nastavila laťku klubu vysoko a tak vás nechceme zklamat. Proto připravujeme daleko větší počet žánrově různorodějších akcí. Začíná sezóna #STUDENKAreborn


Nově navázané kontakty nám otevřely dveře i do sousedního Bílovce. Zde jsme prozatím získali dvě nové příležitosti událostí zcela nových formátů. Prvním je Noc Literatury v květnu 2019, což je literární happening, kde čtyři vystupující předčítají nové povídky a texty vybrané skrze Česká centra ve spolupráci s EUNIC (Sdružením kulturních institutů zemí EU) v originálních aranžích v netradičních prostorech. Ke konci roku pak hodláme v Bílovci koncipovat i SLAM poetry.


Na naše rodné město jsme nezapomněli. Prvně hodláme veřejně vystupovat na Dnech města v červnu, kde hodláme presentovat dosavadní tvorbu, naši práci a záměr. K tomu nacvičit i notoricky známé klasické scénky z minulosti. Chystáme rovněž Comedy Night vol 3. pro podzimní termín a BEST OFF Comedy Night, pravděpodobně ke konci roku. Kdo ví, možná se ozve i Edgar(?).


Novinkou, kterou bychom chtěli v našem městě koncipovat je happening formou veřejného Storytellingu - tj. vypravěčství. Jedná se o setkávání lidí (nejlépe u ohně) za účelem vyprávění příběhů. A to příběhů vlastních i převzatých se silnou pointou nebo poučením. Samozřejmě by neměla chybět kytara a dobré jídlo. INFO:


NOC LITERATURY: http://www.nocliteratury.cz STORYTELLING: http://story-telling.cz/index_cojestorytelling.html

SLAM POETRY: http://www.slampoetry.cz


30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page